Praat mee tijdens het Toekomstgesprek 7 november – 19:30u

By | 25 oktober 2013

 

Logo_Mijn_Borne_2030

 

 

Duurzaamheid en wijkgericht werken!

In 2011 heeft de gemeenschap van Borne gekozen voor een nieuwe toekomstvisie: MijnBorne2030, Dynamische Dorpen. In 2012 waren er veel partijen die tijdens het eerste toekomstgesprek lieten zien dat ze volop willen meewerken aan de uitvoering van die visie. Zo is de stichting Borne Duurzaam! samen met het Kulturhus en de gemeente op zoek geweest naar het duurzaamste idee voor Borne, hebben de ondernemers Borne Boeit in het leven geroepen en gaat het Kulturhus wijkcoördinatie oppakken. Op 7 november wordt in het Kulturhus het tweede Toekomstgesprek georganiseerd. Mis het niet en doe mee!

Overal in Borne zijn initiatieven ontstaan om uitvoering te geven aan de visie van de gemeenschap. Aan de hand van vier thema’s blikken Kulturhus Borne, Woonbeheer Borne, Bundeling Bornse Ondernemers en de gemeente tijdens het toekomstgesprek terug op 2013. Ook wordt het eerste exemplaar van de Duurzaamheidsagenda gepresenteerd!

Daarna wordt meteen vooruitgekeken naar 2014. Door middel van een interactieve markt worden alle aanwezigen uitgenodigd met elkaar en de partners in gesprek te gaan om plannen te maken voor het aankomende jaar. Het Kulturhus gaat de wijken in. Woonbeheer is op zoek naar neje noabers. Gemeente Borne en Borne Duurzaam! lichten de Duurzaamheidsagenda toe. En de BBO boeit met Borne Boeit!

Aan het eind van het toekomstgesprek wordt het nieuwe participatieplatform MijnBorne2030 onthuld. Blijf jij ook betrokken? Je bent vanaf 19:30u van harte welkom in het Kulturhus!

Het programma verschijnt binnenkort op http://www.mijnborne2030.nl/, waar je ook meer informatie over het toekomstgesprek vindt.