Aanstaande Zaterdag – Ruilmarkt met als thema KERSTKROAM!

By | 3 december 2013

Aanstaande zaterdag 7 december wordt alweer voor de vierde keer de ruilmarkt georganiseerd in het Kulturhus. Het organiseren van een ruilmarkt was het winnende idee voor Duurzaamste idee van Borne 2013!

Komende ruilmarkt staat in het teken van KERSTKROAM!

“Alles wat ook maar enigszins met kerst te maken heeft kan op deze zaterdag geruild worden. Van kerstboomversiering, kleding, sierraden, kerstcadeautjes, kerstverlichting, kerstkaarsen, kerstrecepten, kerstkaarten, kerstschoenen, kerstcd’s tot aan kerstfeestlocaties. U heeft toch vast nog wel wat op zolder liggen?

Ruilen is een oud en universeel beproefd voorbeeld. Breed inzetbaar, direct en effectief. Ruilen als economisch en duurzaam alternatief is een creatief antwoord in een wereld die zich steeds bewuster moet opstellen. De crisis en het al dan niet vrijwillig ‘consuminderen’ blaast dit soort ‘groene’ initiatieven uit vervlogen tijden weer leven in.  

De Ruilmarkt is van 10.00-11.00 uur bij Kulturhus Borne. Iedereen is van harte welkom om te komen ruilen. Geld komt er niet aan te pas. En elke ruiler bepaalt zelf de waarde van zijn/haar handel.”

Kijk voor meer informatie op http://www.kulturhusborne.nl/Agenda/Ruilmarkt-Borne—7-december

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *